Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Reflect ApS har du indtastet en række personoplysninger såsom:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger benytter vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i fem år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse vil endvidere blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine varer.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på support@reflect.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Nets), til håndtering af dine køb (Shopify), og hvis du har valgt at modtage vores nyhedsmail (Klaviyo). Vi har indgået databehandlingsaftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til support@reflect.dk.
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link nederst i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Reflect ApS' behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.