B2B, Sport og Partnerskaber

B2B

Er I interesseret i en mere bæredygtig profil?

Vi kan levere produkter produceret af genbrugsplast til jeres kunder eller medarbejdere. De kan endda designmæssigt tilpasses jeres ønsker, så de lever op til jeres behov, og til konkurrencedygtige priser. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtigende samtale herom.

Sport & Events

Er I arrangører af større eller mindre events, sportsbegivenheder af enhver art, og har behov for drikkedunke, tøj, tasker osv.?

Så lad os drøfte mulighederne for levering af produkter baseret på genbrugsplast til konkurrencedygtige priser. Produkterne er med til at aflaste miljøet og giver jer en grønnere og mere bæredygtig profil, og til konkurrencedygtige priser.

Partnerskaber

Sammen er vi stærkere. Reflect® ønsker at indgå i seriøse partnerskaber, hvor vi sammen udvikler og forstærker vores indsats for klima og miljø. Der er behov for en større indsats for miljøet, hvis vi dels skal sikre en renere natur, et bedre vandmiljø, og samtidigt drage nytte af de enorme muligheder, der ligger i genanvendelse af affaldsprodukter som blandt andet plast. Lad os styrke indsatsen i fællesskab.

Kontakt

Kontakt Steen R. Jørgensen på 2067 7679 eller srj@reflect.dk for at drøfte samarbejdsmulighederne for lige præcis jeres virksomhed eller organisation.

To personer, der arbejder sammen ved to laptops.