Hvorfor Reflect®

Klimaudfordringer står højt på den danske og globale dagsorden. Det er et område vi er nødt til at have fokus på grundet de massive udfordringer med affald og forurening samt traditionelle produktionsmetoder. Plastik er på mange måder et fantastisk materiale med rigtig mange egenskaber og uundværlige funktioner. Men det hører ikke hjemme i naturen. Det skal indsamles og genanvendes i langt større udstrækning end nu - det er den mission Reflect® er på. 

Reflect® opfordrer dig som forbruger til at reflektere over, hvilke produkter du køber, og hvilke råstoffer de er produceret af. Reflektér over hvordan dine valg som forbruger kan bidrage til at aflaste miljø, klima og natur. Ved at vælge produkter baseret på genbrugsplast fremfor traditionel plast, sparer vi på klodens ressourcer og tænker i genbrug og bæredygtighed. Dermed tager vi et medansvar for vores fremtidige generationer. 

Efterladt plastikflaske i havet med teksten: It's time to Reflect - recycle our plastic waste.

Reflect® handler primært med produkter af genanvendt plast. Disse er målrettet børn, unge og voksne, der ønsker at bidrage til en bedre og renere verden. Plastik er en stor del af vores hverdag i hele verden, men det skal ikke ligge i naturen hverken til lands eller til vands. Det skal i stedet indsamles og genbruges - det er sund fornuft, og den rejse støtter Reflect®.

10 % af virksomhedens overskud doneres til støtte for indsamling af plast i verdenshavene, så vi sammen kan få ryddet op i forureningen til glæde for planter, dyr, mennesker, og planeten som helhed.