Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på reflect.dk til levering i Danmark.

Reflect.dk ejes og drives af Reflect ApS, Jordbærvænget 39, 2880 Bagsværd, cvr-nr. 42004669, e-mail: support@reflect.dk.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Mobilepay, Dankort, Visa, MasterCard, Apple Pay og Google Pay uden gebyrer. Beløbet trækkes først, når varen afsendes, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Vi bestræber os på at afsende alle lagervarer indenfor 1-2 hverdage efter dit køb. Alle varer leveres med Postnord i Danmark, undtaget Grønland og Færøerne.

Priserne er dagspriser angivet i danske kroner inkl. moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. For ordrer større end kr. 299 er fragten gratis. Læs mere om vores leveringsmuligheder her.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse, altså den dag, hvor varen er overgivet til dig, eller den er lagt i din postkasse, eller i skuret efter aftale med dig, den dag den er afleveret på din arbejdsplads eller du har hentet den i pakkeshoppen. Har du meddelt os, at en anden person (dog ikke transportøren) skal modtage varen på dine vegne, løber fristen fra denne person modtager varen.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Aftalerne indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via reflect.dk.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder ved at sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder handlen til support@reflect.dk. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den.

Du skal selv betale for returnering af varer.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Følger af fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger fra os til dig. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften hertil refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har ønsket noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den som ny til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Du bedes sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track- and trace-nummer.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den i form af en materiale- eller fabrikationsfejl, finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på support@reflect.dk. Du skal henvende dig snarest muligt efter, at du har opdaget fejlen. Henvendelse inden for 2 måneder efter at du har opdaget fejlen, vil altid være rettidig. Oplys i den forbindelse hvad problemet med varen er.

Varen skal sendes til Reflect ApS, Jordbærvænget 39, 2880 Bagsværd. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelsen. Vi refunderer dine rimelige fragtomkostninger op til kr. 49, hvis reklamationen er berettiget. Gem kvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Persondata

Vi registrerer de personoplysninger du oplyser med det formål at kunne levere varen til dig. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

For at kunne handle på reflect.dk skal du oplyse navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@reflect.dk. Direktøren for Reflect Aps er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Lovvalg og værneting

Køb af varer på reflect.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de danske domstole.

Standardfortrydelsesformular

(Frivillig at anvende men skal med ifølge loven)

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Reflect Aps
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato
(*) Det som ikke er relevant for din situation skal udstreges